roadtrip pt.1

nikki, michelle och jag kände att det var dags att röra oss utanför auckland igen, så vi bokade en campervan och tog ledigt från jobb för att utforska coromandel.
jag vaknade upp runt halv åtta måndag morgon och tittade ut; stormen hade lagt sig under natten och dagen såg lovande ut. så vi packade våra ryggsäckar, hämtade upp bilen och satte sedan fart ut på vägarna.
jag var pepp! så himla skönt att lämna asfalt och höga byggnader bakom sig för att välkomna nya äventyr!
körde från väst till öst på grusiga vägar, öppande upp soltaket och stod på sätet medan vinden slet i mitt hår. så lycklig
stannade för att titta på de enorma kauriträden. kan behövas upp till elva personer, om inte fler, för att kunna omfamna stammen ibland. ganska så otroligt
poserade med vår älskade bil riddick som var vårt hem som vi fyllde med kaksmulor, vattenflaskor och kläder. gjorde oss verkligen inte besviken och det var lite sorligt när vi var tvungna att behöva återlämna honom.
kom fram till cooks beach på östkusten på eftermiddagen och chillade lite, njöt av saltvattnet och solskenet.
fina nikki!
körde vidare till hahei beach och betalade för en campingplats precis vid stranden! sedan låg vi i sanden och pratade om spöken och rymden tills stjärnorna gnistrade klart ovanför våra huvuden.
 
went on a three day roadtrip with my beautiful girls nikki and michelle to coromandel. was excited to leave the city and greet new adventures. saw a kauritree, posed with our best-friend-campervan and chilled on beaches until the stars glistened above our heads.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



RSS 2.0